Múzsa – Barangoló címmel jelentkezik új műsorral a Kecskemét Táncegyüttes

2024. 04. 03., 12:09
Április 12-én a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál keretében mutatja be új műsorát a Kecskemét Táncegyüttes. A Barangoló című műsor ezt követően nemzetközi turnéra indul, mondta a KTV Múzsa magazinjában Lukács László művészeti vezető.

Nem szokványos premierre készül a Kecskeméti Tavaszi Fesztiválon a Kecskemét Táncegyüttes. A Barangoló produkcióban kis ízelítőt láthat a közönség a külföldi repertoárokból, megfűszerezve a műsort videó és képi prezentációval az együttes eddigi éveinek sikeres nemzetközi szerepléseiről, szöveges kiegészítésekkel műhelytitkokról, kulisszák mögötti, próbatermi hangulatokról; azaz hogy hogyan készül a Kecskemét Táncegyüttes egy-egy ilyen megmérettetésre.

Az április 12-én sorra kerülő premier kapcsán volt kedden a KTV Múzsa magazinjának vendége Lukács László művészeti vezető, aki bejelentette, hogy két hét múlva indul az együttes idei külföldi turnéja. Elsőként Isztambulban, majd Süleymanpasa(Rodostó) városban végül pedig Brazíliában egy világversenyen mutatkoznak be Barangoló műsorukkal.

További részletek a KTV Múzsa magazinjában: