Nagy sikerrel zárult a 10. Születésünnep

2024. 05. 21., 18:33
Nagy sikerrel zárult le a 10. Születésünnep Kecskeméten. Az elmúlt két hétben megrendezett 60 programon több mint 700-an vettek részt. A rendezvénysorozatot kedden délután hangulatos program zárta le a Városháza dísztermében.
Fotó: Banczik Róbert
A galéria 27 képet tartalmaz

Rózsaszínbe és fehérbe öltözött anyukák és kisgyermekeik töltötték meg kedden délután a Városháza dísztermét a 10. Születésünnep zárórendezvényén. A résztvevőket elsőként Szabóné Kis Éva, a szervező Hírös Családmentor Egyesület (HÍRCSE) elnöke köszöntötte.

Mint mondta, az elmúlt két hét alatt mintegy 60 programot tartottak, a közös munkát 50 szakember segítette. A programokon összesen 720-an vettek részt.

A legnépszerűbb események közé tartozott a nyitórendezvény, azaz a kismotoros felvonulás, a Gyereket a magasba! flashmob és az anyák napi virágültetés, valamint a szülészeti fórum, a Maminbaba flashmob és az Apák a szülőszobán című program.

Engert Jakabné alpolgármester köszöntőjében kiemelte: a Születésünnep az elmúlt tíz év alatt egy nagy családdá fogta össze Kecskemét kisgyerekes családjait. Hangsúlyozta, hogy Kecskemét családbarát városként a családok, a gyermekek mellett áll a továbbiakban is.

A köszöntők után Szabó Mátyás gitárral és énekkel szerzett hangulatos perceket a jelenlévőknek, majd több mint 40 felajánló ajándékait sorsolták ki a Születésünnep résztvevői között.

Az esemény fogadással, köteten együttléttel zárult a szomszédos Lestár Péter-teremben.

Kapcsolódó cikk