Szerdán tévés rangadó az MVFC ellen

2023. 03. 19., 19:34
A felsőházi küzdelmek 3. fordulójában az MVFC Berettyóújfalu vendégei lesznek a hírös városi futsalosok. A meccset szerdán az M4Sport is műsorára tűzi 18 órai kezdettel.

Az alapszakaszban gólgazdag meccseket vívtak egymással a felek, és mindkétszer a hajdúságiak örülhettek a végén. A felsőházban azonban már egy új bajnokság vette kezdetét, úgymond tiszta lappal mehetnek neki a fontos összecsapásnak a gárdák.

A kék oroszlánoknál Kajtár Mátyás és Haász Benjámin nem lesz bevethető az U19-es válogatott Eb-selejtezői miatt, amelyet Hollandiában rendeznek március 20-26. között.

Soltész Levente vezetőedző várakozásai: Az alapszakaszban az MVFC bizonyult jobbnak, viszont ez egy teljesen más mérkőzés lesz. Úgy gondolom, hogy nagy meglepetéseket már nem tudnak egymásnak szolgáltatni a csapatok. Most is fontos lesz, hogy fenntartsuk a maximális koncentrációt az egész mérkőzésen, mert egy-egy apró hiba is eldöntheti a rangadót. Mindkét csapat számára kulcsfontosságú a győzelem, így egy igazán parázs derbire számítok. Mindent megteszünk, hogy mi kerüljünk lépéselőnybe, és a sorsunk a saját kezünkben maradjon. A csapat készen áll a megmérettetésre. Bízom benne, hogy a nézők a helyszínen és a tévében is egy szórakoztató összecsapást látnak majd, a végén kecskeméti sikerrel.

MVFC Berettyóújfalu – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, felsőház 3. forduló
2023.03.22., szerda 18:00
Pálfy István Rendezvénycsarnok
M4Sport közvetítés