Több mint 300-an látogattak el a második hunyadivárosi gyermeknapra

2024. 05. 27., 16:22
Több mint 300-an látogattak el a hunyadivárosi gyermeknapra. A második alkalommal megrendezett gyermekprogramnak két helyszín, a Hunyadivárosi Közösségi Ház és a Népmese játszótér is helyet adott. A családokat a szervező Pászti András önkormányzati képviselő köszöntötte és invitálta az egésznapos szórakozásra.
A galéria 4 képet tartalmaz

Nagy sikert aratott az egésznapos gyermeknapi rendezvény Hunyadivárosban. A programot zenés tornával indították, ahová a gyermekek mellé a szülők is beállhattak. A reggeli ébresztőt a Ringató foglalkozás követte a legkisebbeknek, a nagyobbaknak pedig a közösségi ház nagytermében Ferger Zsanett tartott "jógamókát".

A délelőtt folyamán interaktív óriásbuborék show-val kápráztatták el a gyermekeket. Az adventista közösség kézművessarokkal, élményfestéssel, papírsárkány-készítéssel, arcfestéssel és csillámtetoválással készült a gyermekeknek.

A nap slágere a felhőtlen mozgást biztosító ugrálóvár volt. A délelőtt folyamán a Hírös Rescue Team mentőcsapat kutyás bemutatója is osztatlan sikert aratott a családok körében. Az egésznapos gyermekmókát Gödény Anikó és Olasz Csaba slágerdélutánja zárta.