Címke: Bujdosóné dr. Dani Erzsébet
Keresés
Dátum választó
Rendezés
70 találat
2024.02.10

Változatos programok a könyvtárban a Házasság hetén

Változatos programokkal készül a Házasság hetén a Katona József Könyvtár. Az országos programsorozat február 10-től február 21-ig tart. Az elkötelezett szerelem ünnephez Kecskeméten egyre több kulturális intézmény csatlakozik. A Katona József Könyvtár évről évre fontos állomásként szerepel a kínálatban.
2023.10.08

Zenés-táncos műsorral indult a könyvtári napok záró napja

Ma (vasárnap) zárul az Országos Könyvtári Napok egy hetes kecskeméti rendezvénysorozata. A programok 10 órakor kezdődtek a Katona József Könyvtár előterében, ahol a FolKvartett együttes zenés-táncos műsora szórakoztatta az érdeklődőket. A délelőtti programok elsősorban a gyermekekhez illetve a családokhoz szóltak, hiszen a legkisebbek megismerkedhettek a mesékben is gyakran szereplő bogarakkal, de volt mondókázó és átadták az intézmény újabb baba-mama szobáját is.
2022.12.14

Bahget Iskander életrajzi kötetének bemutatója a Múzsában

Kötet jelent meg a jövőre 80. születésnapját ünneplő Bahget Iskander Kossuth-díjas fotóművész életéről. A kalandos életű, szír származású fotográfus elérkezettnek látta az időt, hogy a maga sajátos nyelvén elmesélje az élettörténetét egy avatott tollú szerzőnek. Egy korábbi közös munka kapcsán kerültek munkakapcsolatba Borzák Tibor újságíróval, és rövid idő alatt elkészült az Egy pillanat című portrékötet, amelynek bemutatóját december 8-án tartották a Katona József Könyvtárban.