Címke: Csizmadia Norbert
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.03.21

Tizenketten részesültek Neumann Kiválósági Díjban az egyetemen

Idén már harmadik alkalommal adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti Neumann János Egyetemen. A rangos elismerést 2022-ben a Neumann János Egyetemért Alapítvány azzal a szándékkal hívta életre, hogy az intézmény kollégái közösen ünnepelhessék meg a kimagasló teljesítményeket. Szerdán profi gálaműsor keretében keretében 12 munkavállaló illetve munkaközösség kapta meg a díjat.
2024.03.12

HÍRÖS VÁROS AZ AAFŐDÖN KECSKEMÉT – Izgalmas beszélgetésen mutatták be az egyetem új kötetét

Mi lehetne Kecskemét új szlogenje? Hogyan látják városunkat a nagyvilágban? Mi teheti boldoggá egy település lakóit? Hogyan lehet felépíteni a városmarketinget? Ilyen izgalmas kérdések kerültek szóba kedden délután a HÍRÖS VÁROS AZ AAFŐDÖN KECSKEMÉT című településmarketingről szóló tanulmánykötet ünnepélyes bemutatóján a Városháza Kada Elek termében.
2024.02.23

Zöld, élhető, modern - Bemutatták a Homokbányára tervezett új városközpont koncepcióját

Zöld, élhető, modern, de egyúttal a kecskeméti hagyományokhoz illeszkedő – ilyennek álmodta meg Zoboki Gábor építész és csapata a Homokbányára tervezett új kecskeméti városközpontot. A két éve zajló munka, melyhez több százan járultak hozzá ötleteikkel, a végéhez érkezett. A koncepciót péntek délután mutatták be a Neumann János Egyetemen. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester szerint a Széchenyiváros építése óta nem volt ilyen lehetősége a városnak arra, hogy egy vadonatúj városrészt álmodjon meg.
2023.06.16

Hivatalosan is bemutatták a Neumann 2023 Programot

A Neumann János Egyetemért Alapítvány és a Neumann János Egyetem hivatalosan is bejelentette a fiatalokat széleskörben megszólító Neumann 2023 Programot. A rendezvény mai sajtótájékoztatóján kiderült, a kormány a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Neumann János Programján keresztül nyit meg 80 milliárd forintnyi forrást a hazai innovatív projektek támogatására, amely tovább erősítheti a hazai tehetségek helyben, akár Kecskeméten maradását is.
2023.03.10

Neumann Kiválósági Díj 2023

Második alkalommal adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti Neumann János Egyetemen. A rangos kitüntetést 2022-ben a Neumann János Egyetemért Alapítvány azzal a szándékkal hívta életre, hogy az intézmény kollégái közösen ünnepelhessék és a külvilágnak is megmutathassák mindennapi munkájuk kimagasló teljesítményeit. 2023-ban a látványos gála keretében 14 munkavállalói díjat és 6 hallgatói díjat vehettek át a kitüntetettek.
2023.03.09

Neumann János - Az ember a jövőből - könyvbemutó a CAMPUS-on

Neumann János születésének 120. évfordulója alkalmából a kecskeméti Neumann János Egyetem és a fenntartó Neumann János Egyetemért Alapítvány januárban indította el Neumann 2023 programsorozatát. Ehhez csatlakozva ma könyvbemutatót tartottak az egyetem CAMPUS–án. A Neumann János - Az ember a jövőből című könyv a magyar zseni pályáján kalauzolja végig az olvasót.