Címke: Göbölyös Károly
Keresés
Dátum választó
Rendezés
53 találat
2024.01.26

Az Év Fiatal Gazdájának választott Göbölyös Károllyal beszélgettünk

Az Agrotrend Csoport 2023-as Év Agrárembere-díjának Év Fiatal Gazdája kategóriáját Göbölyös Károly, a NAK Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének vidékfejlesztésért felelős alelnöke, a Magyarok Kenyere program vármegyei nagykövete nyerte. A díjazott szakmájában számos területen közreműködik, elsajátított gyakorlatával a helyi és környékbeli gazdálkodók mindennapjait is segíti. Mindezekről beszélgettünk vele a KTV Kiemelő magazinjának péntek esti adásában.
2023.09.08

Magyarok kenyere és Kisasszony-napi terményáldás Kecskeméten

Idén már tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem programot a Magyarok Kenyere Alapítvány, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. A rendezvénysorozat mai (péntek) kecskeméti eseményét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete tartotta Szent István-szobránál, ahol terményekért és a kenyérért is hálát adtak.
2023.08.20

Augusztus 20 - Kecskemét is megünnepelte az ország születésnapját

Vasárnap este a Nagytemplom mögötti Szent István-szobornál Kecskemét is megünnepelte az államalapítás és az új kenyér ünnepét. Népzene és néptánc, dr. Berényi Tivadar KÉSZ-elnök ünnepi beszéde, Göbölyös Károly, a Magyarok Kenyere - 15 Millió Búzaszem program megyei nagykövete köszöntője, Sasvári Sándor színművész éneke, kenyéráldás, és a hagyományőrzők által kísért koszorúzás emelte az ünnep fényét.