Címke: jubileum
Keresés
Dátum választó
Rendezés
20 találat
2023.08.20

Tizenöt éve szól a nóta a Kecskeméti Nótások Baráti Körében

Tizenöt éves a Kecskeméti Nótások Baráti Köre Egyesület. Ennek alkalmából rendeztek jubileumi nóta- és táncos délutánt a Tudomány és Művészetek Házában. Az esemény résztvevőit a városvezetés nevében Engert Jakabné alpolgármester és Lévai Jánosné tanácsnok, önkormányzati képviselő köszöntötték, a vendégek között szerepelt Szamler László önkormányzati képviselő is.
2023.05.26

Jubileumi programsorozattal ünnepelt a 25 éves Katedra

Játék a művészettel címmel tartott pénteken interaktív programsorozatot a Hírös Agórában a működésének 25. jubileumát ünneplő Katedra Általános Iskola és Középiskola. Többek között képregény-kiállítás, a Magyar Képregény Akadémia képviselőinek képregény-rajzoló workshopja, interaktív alkotófal, Katedra design-sakkbemutató is várta az érdeklődőket. Banczik Róbert készített képgalériát a helyszínen.
2023.05.08

„Csoda született” - Tíz éves a kecskeméti Four Points by Sheraton

Nagyszabású születésnapi rendezvényt szervezett a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont. A szálloda idén 10 éves: 2013. május 6-án nyitotta meg kapuit Kecskeméten. Azóta része lett a város vérkeringésének. A jubileum alkalmából mondott beszédében Juszkó Anita igazgató úgy fogalmazott: 10 évvel ezelőtt egy csoda született.
2023.03.18

Tízéves fennállását ünnepelte a kecskeméti Kosárlabda Akadémia

Tízéves fennállását ünnepelte péntek este a Sheraton Hotelben tartott nagyszabású ünnepi fogadáson a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia. Az estélyen Ivkovicné Béres Tímeát, az akadémia alapító-igazgatóját az országos kosárlabdaszövetség (MKOSZ) emlékérmével tüntették ki, Deutsch Tamás pedig a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) elnökeként bejelentette, hogy a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. idén 200 millió forintos állami támogatásban részesül.
2023.02.12

10 éve rózsás a helyzet Kecskeméten

10 évvel ezelőtt kezdődött el a Boldogasszony Rózsakert története. A kertnek köszönhetően Kecskemét belvárosában, a Katona József Gimnáziummal szemben rendszeresen több tízezer virágban gyönyörködhetnek a látogatók. A jubileum kapcsán a kert történetéről és a kecskeméti rózsás helyzetről a rózsakert megálmodójával, Hegedűs Ágostonnal beszélgetünk.
2023.02.11

30 éves jubileumi konferenciával ünnepelt az Első Kecskeméti Lions Club

Fennállásának 30. évfordulóját ünnepelte szombaton az Első Kecskeméti Lions Club. Bár már 33 évesek, a pandémia miatt idénre tolódott a konferencia, mely során összegezték a múltat, beszéltek a jelenről és a jövőről. Az eseményen egy gyűjtést is szerveztek az éppen a törökországi földrengések áldozatainak mentésében segédkező Hírös Rescue Team javára.
2022.12.09

Kecskeméti Vadaskert 50: jubileumi évzáró látványetetésekkel

Mozgalmas évet zár idén decemberben a Kecskeméti Vadaskert. Az 50 éves jubileum jegyében számos rendezvényre várták a látgatókat, és új lakókkal is gazdagodott az állatkert – többek között ezt is megtudhattuk azon az évzáró ünnepségen, amelyen partnereiket és a sajtó képviselőit várta a vadaskert. Itt mutatták be új oktatási szárnyuk terveit is.
2022.12.03

Szórakaténusz 40 - Bognár Gabriella volt a KTV vendége

Negyven éves a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely. Ennek alkalmából jubileumi ünnepséget szerveznek ezen a hétvégén, amelyről Bognár Gabriella, az intézmény osztályvezetője beszélt péntek este a KTV Kiemelő című műsorában. Az osztályvezetőt a programok mellett az intézmény történetéről, életéről és terveiről is kérdezte a műsorvezető, Váradi Kata.