Címke: KEFAG Zrt.
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.06.01

Tavaly 4480 kilogramm szemetet talált az erdőkben a KEFAG Zrt.

Immáron egy éve, hogy megszületett az a négyoldalú együttműködés, ami a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-Főkapitányság, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság, a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt., valamint a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. között köttetett. A megegyezés célja az volt, hogy a felek lehetőségeinek kölcsönös kihasználása mellett hatékonyabban érvényesítsék a környezetvédelem szempontjait, és az összefogással tevékenyen részt vegyenek az élővilág megóvásában is. A fenntartható gazdálkodás egyik alappillére a természetes állapot megteremtése és megőrzése, amelynek továbbra is egyik markáns problémája a hulladék kezelése.
2024.03.15

Fegyverropogással és ágyúdörgéssel elevenedett meg a történelem a Nyíri-erdőben

Csodás napsütésben emlékezhettünk meg március 15-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharcról a hetényegyházi Nyíri-erdei Szent Hubertusz Parkerdőben. Idén 35 éve, hogy hivatalosan is megszervezik az ünnepséget. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester beszédében hangsúlyozta, „Hőseink értünk mentek a csatamezőre, értünk, magyarokért, a magyar nemzetért harcoltak.”
2023.04.23

„Virágzó tavasz”- séta a Föld Napja alkalmából

„Virágzó tavasz” címmel invitálta a KEFAG Zrt. a természetszeretőket a Kecskeméti Arborétumba április 22-én, a Föld napján. Idősek és fiatalok is egyaránt érkeztek, hogy bejárják Kecskemét egyik természeti ékszerdobozát egy vezetett séta során.