Címke: kerékpározás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
23 találat
2023.11.17

A BÁCSVÍZ munkatársai a Bringázz a munkába! élmezőnyében

Remek eredményeket értek el a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai a Bringázz a munkába! kampány szeptemberben meghirdetett és október végéig tartó kihívásán. A 106 regisztrált céges csapat közül a 3. legjobb eredményt érték el, az egyéni listán pedig Praksch László (a képen balról) informatikus, adatvédelmi tisztviselő a 13. helyen végzett, míg Berecz Lajos laboratóriumvezető helyettes a 18. lett.
2023.11.02

Vasárnap KunCross Cyclocross Magyar Kupa lesz a szabadidőközpontban

November 5-én, vasárnap hagyományos helyszínnel folytatódik a Cyclo-cross Magyar Kupa, Kecskemétre látogatnak a kerékpársport őszi-téli szakágának sportolói. A tavalyi évhez hasonlóan idén ismét a Benkó Zoltán Szabadidőpark látja vendégül a KunCross-t, viszont annyi biztos, hogy most a fagy helyett kellemesebb idő vár a bringásokra, bár az előrejelzés szerint akár eső is lehet, ami izgalmassá teheti a pályát.
2023.09.22

Több százan vettek részt az autómentes napon tartott kerékpáros felvonuláson

Az autómentes nap zárásaként 17 órától kerékpáros felvonulást tartottak a fenntartható városi közlekedés jegyében. Az immár hagyományos eseményen kicsik és nagyok együtt tekertek egy kört a Főtérről kiindulva, biztosított útvonalon haladva, majd a Főtérre visszatérve. A célba érés után értékes nyereményeket, köztük fődíjként egy kerékpárt sorsoltak ki a résztvevők között.
2023.07.25

Országúti kerékpársport - Győztünk Mohácson!

A mohácsi vész 500. évfordulóját felvezető rendezvénysorozat részeként kerékpárversenyt rendeztek Mohács 500 néven, ahol a kecskeméti alapítású MBH Bank Cycling Team két junior válogatott kerékpárosa, Balogh Zsombor és Szöllőssy Ádám is rajthoz állt. A 110 km-es távon mindketten nagyon aktívan versenyeztek és már az első kilométerek elteltével szökésbe tudtak kerülni néhány társukkal együtt. A nemzetközi rutint ügyesen kihasználva Balogh Zsombor nyerte meg az abszolút kategóriát, ezzel magára ölthette az összetett győztesnek járó sárga mezt. Szöllőssy Ádám is a főmezőny előtt ért még célba, így 2. lett az U19-es kategóriában.
2023.04.17

Rendőrök a biztonságos kerékpározásért

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési és balesetmegelőzési szakemberei – a Kecskeméti Rendőrkapitányság előadójával kiegészülve – 2023. április 14-én helyszíni prevenciós tanácsadással és kerékpár-regisztrációval várták a Kecskemét egyik sportáruházába vásárolni érkezőket.