Címke: komolyzenei programajánló
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1737 találat
2024.05.02

Komolyzenei programajánló – 2024. május

Cziffra György-emlékhangverseny és a kecskeméti szimfonikusok izgalmasnak ígérkező koncertje a Hírös Agórában, kórusünnep a Nyitott Városháza programsorozat keretében a hírös város nemrég felújított ékszerdobozában, Bősze Ádám zenetörténész előadása a nők zenetörténetben betöltött szerepéről a Katona József Könyvtárban, „Orgonák éjszakája” a főtér nevezetes épületeiben, valamint a közelmúltban elhunyt fuvolaművész-tanárra, Berényi Beára emlékező koncert a Kecskeméti Kodály Iskolában – május hónapban többek között ezek a programok várják Kecskeméten a zeneszeretőket.
2024.04.02

Komolyzenei programajánló – 2024. április

Királyok zenéje a Városházán, cimbalomest az Ókollégiumban, dr. Kovács Sándor előadása Bartók amerikai éveiről a Katona József Könyvtárban, valamint fiatal virtuózok koncertje a Kecskeméti Szimfonikus Zenekarral, Palotás Gábor ütőhangszeres szólóestje és Kocsár-emlékhangverseny a Kecskeméti Kodály Iskolában – április hónapban többek között ezek a programok várják Kecskeméten a zeneszeretőket.
2024.03.01

Komolyzenei programajánló – 2024. március

Az M. Bodon Pál Zeneiskola és a Kecskeméti Kodály Iskola hagyományos közös tanári hangversenye, Szecsődi Ferenc hegedűművész zenés bolondozása és dr. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója előadása a Himnuszról a Katona József Könyvtárban, valamint a Kecskeméti Tavaszi Fesztivál koncertjei – többek között ezek a programok várják a zeneszeretőket a következő napokban, hetekben.
2023.12.01

Komolyzenei programajánló – 2023. december

A decemberi kecskeméti koncertkínálat rendkívül gazdag, szinte minden napra jut majd egy-egy komolyzenei hangverseny. A hírös város kórusainak, zenei együtteseinek többsége fellép az adventi időszakban, jó néhány iskola szervez ünnepi programot és lesznek jótékonysági koncertek is.
2023.11.08

Komolyzenei programajánló – 2023. november

Az intézmény 40 éve épített orgonájára emlékező koncert a Kodály Iskolában, séta a kora középkortól a barokkon át napjainkig a Trio Passacaglia segítségével a Kodály Intézetben és a Concerto Budapest és Balázs János zongoraművész hangversenye a Hírös Agórában – többek között ezek a programok várják a zeneszeretőket a következő napokban, hetekben.