Címke: közönségtalálkozó
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2023.11.08

November 9-től mozikban a Mesterjátszma, Kecskeméten is lesz közönségtalálkozó

November 9-től Hajduk Károly, Mácsai Pál, Váradi Gergely, Péterfy Bori és Varga-Járó Sára főszereplésével kerül a hazai mozikba Tóth Barnabás új filmje, a Mesterjátszma. Az alkotók országszerte mesélnek a film kulisszatitkairól – Budapest és több vidéki nagyváros mellett Kecskeméten is közönségtalálkozóval várják a váratlan fordulatokkal teli mozifilm nézőit. Az Otthon Moziban november 14-én Tóth Barnabás és Varga-Járó Sára lesznek a vendégek.
2023.10.09

Magyarázat mindenre: teltház az Otthon moziban

Minden jegy elkelt, még pótszékek is kerültek a nézőtérre, annyian voltak kíváncsiak Reisz Gábor új filmjére. Hogy mi okozta ezt a nagy érdeklődést? Egy kiváló alkotás (2023-as Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, legjobb film) egy remek rendező, egy lelkes és odaadó csapattal magyarázat lehet mindenre. És az, hogy eljött az Otthon moziba a rendező is, aki válaszolt mindenre.
2023.03.08

Larry: dadogós rapper az Otthon mozi vetítésén

Bernáth Szilárd Larry című filmjét már negyedik alkalommal játszotta az Otthon mozi, mégis vagy százan váltottak jegyet a március 2-i vetítésre, és az alkotókkal való találkozóra. Ők pedig nem csak a közönségtalálkozón szólaltak meg, hanem a Kecskeméti Televízió Múzsa című magazinjában is.