Címke: Ladányi Kovács Zoltán
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.09.30

Bejutott Kecskemét lova a 16. Nemzeti Vágta középdöntőjébe

Óriásit futott Galaxy, Kecskemét lova a 16. Nemzeti Vágta 8. előfutamában szombaton. A futamot magabiztosan nyerte a 23 éves Tóth Tamara, aki szinte eggyé vált lovával a pályán. Fantasztikus iramot és ütemet diktált a fiatal lovas. A helvéciai Köncsögi Ménes fogatával Nagy Gábor szintén győzött és ezzel döntőbe jutott, míg a Bugaci Ménes Kalmár László hajtotta fogata a második helyen végzett az előfutamban.
2023.05.14

Bethlenvárosi ÖkoFeszt és Gombafőző Fesztivál

Hagyományos gombaragu, különleges ízesítésű gombás ételek, de a klasszikustól eltérő vega gomba-„húspogácsás” hamburger is megfordult a zsűri asztalán a Bethlenvárosi Öko-feszt gombafőző versenyén, szombaton. Egésznapos mulatság, színes programok várták a városrészbe kilátogatókat.
2023.03.02

Közel félmillió forint adományt gyűjtött a Lions Club a Hírös Rescue Teamnek

Közel félmillió forint adományt gyűjtött össze az Első Kecskeméti Lions Club a Hírös Rescue Team számára. Az összeget tegnap délután adta át a Club a kecskeméti kutató-mentő csapatnak. Az Életmentés földrengés után című eseményen Trencsényi Péter, a Hírös Rescue Team alapítója beszámolót is tartott a Katona József Könyvtárban törökországi tapasztalataikról.
2022.12.18

Jótékonysági ételosztás a Bethlenvárosban

Bethlenváros Lakóinak Egyesülete és az Első Kecskeméti Lions Klub közösen jótékonysági ételosztást szervezett a bethlenvárosi betlehemnél vasárnap délben, ahol az önkéntesek összesen 150 adag sertés gulyáslevest osztottak ki a rászorulóknak. A jótékonysági szolgálatot az idén elhunyt Dr. Svébis Mihály főorvos emlékének szentelik.
2022.11.23

30. alkalommal rendeznek Filléres Börzét a jótékony oroszlánok

Két év kihagyás után, 30. alkalommal rendezi meg Filléres börzéjét az Első Kecskeméti LIONS Klub. December 10-én, szombaton 8-tól 16 óráig, vasárnap pedig 8-12 óráig válogathatunk osztrák és német testvérklubjaik adományaiból a Lánchíd Utcai Általános Iskola sportcsarnokában. A börzén igazán jó áron vásárolhatunk karácsonyi ajándékokat úgy, hogy közben jótékonykodunk is. Idén ugyanis a Vakok és Gyengénlátók Egyesületét és hátrányos helyzetű diákokat támogat a klub a börze bevételével.