Címke: Rigóné Kiss Éva
Keresés
Dátum választó
Rendezés
7 találat
2023.02.24

Megrendítő megemlékezés a kommunizmus áldozatairól a Lestár téren

Megrendítő megemlékezést tartottak péntek délelőtt a kommunizmus áldozatairól a Lestár téri kopjafánál, az egykor ÁVH-központként működő, a népnyelv által "kékítő háznak" nevezett épület előtt. A KDNP által szervezett megemlékezésen dr. Latorcai Csaba miniszterhelyettes beszédében párhuzamot vont a kommunizmus és a jelenlegi nyugat-európai balliberális politika között.
2023.02.08

A KTV vendége Rigóné Kiss Éva

A Kecskeméti Televízió vendége Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának vezetője, akivel arról beszélgetünk, hogyan teljesítették a 2022-es évet, szó lesz az idei programokról, kihívásokról. Kedd estétől életbe lépett a vörös kód, hiszen éjszakánként akár – 10 fok is lehet, stábunk annak járt utána, hogyan figyeljünk a nagy hidegben az állatokra. Adásunkban az is kiderül, hogyan lepi meg a szerelmespárokat a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar rézfúvós együttese.
2022.12.01

Karácsonyi Élelmiszergyűjtési Akció indul Kecskeméten

Karácsonyi Élelmiszergyűjtő Akció indul december 5-től egészen 9-ig Kecskeméten. A gyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a várossal és a civil szervezetekkel közösen szervezi. Az előző években az akció révén 300-400 csomagot tudtak eljuttatni a rászorulóknak.