Adventi jótékonysági koncertet adtak a Nagytemplomban Radics Sándor és vendégei

2023. 12. 11., 18:42
Jótékonysági koncerttel gyűjtöttek a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának. Radics Sándor cimbalomművész és zenésztársai, valamint különleges vendégei vasárnap este a Nagytemplomban tartották koncertjüket.
A galéria 10 képet tartalmaz

Megtelt vasárnap este a Nagytemplom, ahol Radics Sándor cimbalomművész zenésztársaival és meghívott vendégeivel tartott jótékonysági koncertet. Az idei bevételt a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának gyűjtötték, hogy segítsék a rászorult családokat.

A jótékonykodás nem új Radics Sándor számára, mivel most már közel 10 éve szervez rendszeresen ilyen koncerteket. Gyűjtöttek már a kórház koraszülött osztályának, a Wojtyla Barátság Központnak és a Nagytemplom felújítására is.

A „Halljuk meg a szív szavát” elnevezésű esten fellépett többek között Radics Sándor cimbalomművész, Pitti Katalin Liszt-díjas érdemes művész, Csík János Kossuth-díjas zenész és barátai, valamint Roby Lakatos hegedűvirtuóz. Az est folyamán főleg adventi zenék csendültek fel, de jazz, könnyűzene és operarészletek is hallhatóak voltak.