Címke: április
Keresés
Dátum választó
Rendezés
38 találat
2024.04.27

Virágzó orchideák színesítik a kiskunsági gyepeket

Fő szabály szerint a májusi és a júniusi hónapokban – a számos más természeti érték mellett – az orchideák kerülnek a figyelem középpontjába. Ugyanakkor az idei évben már az áprilisi kirándulásaink során a szemünk elé kerülhetnek ezek a színpompás növényfajok.
2024.04.07

Így jártak a kecskemétiek: nagyon hülyén

A tavalyihoz hasonlóan idén is több százan voltak kíváncsiak – aktív résztvevőként, vagy épp csak nézőként – a Hülye Járás Napjára Kecskeméten szombat délután. A hangulatos esemény közös bemelegítéssel kezdődött a Tér a térben, majd a null-kilométerkőt megkerülve ide is tért vissza a csapat, közben kreatívabbnál kreatívabb "hülye járásokat" bemutatva a nézők és egymás nagy derültségére. A Tér a térben végül sor került az immár hagyományos hosszúlépés-versenyre, majd a díjak kiosztásával zárult a vidám áprilisi esemény.
2023.03.25

Április 1-jétől emelkednek a pótdíjak a Volánbusz járatain

2023. április 1-jétől módosul a Volánbusz üzletszabályzata. Az utazási igazolvány, kedvezményes vagy díjtalan utazásra jogosító okmány nélkül, illetve érvénytelen jeggyel, bérlettel utazók által a helyszínen fizetendő pótdíj mértéke 12 ezer, a pótdíjazástól számított 3-30 napon belüli teljesítésnél 25 ezer, 30 napon túli tartozás esetén pedig 50 ezer forint lesz. Új lehetőségként 3 napon belül még lehetőség lesz a helyszíni bírsággal megegyező mértékű, 12 ezer forintos pótdíjat fizetni. Az utólagos bemutatás költsége 2500 forintra nő. A cél, hogy mindenki érvényes jeggyel vagy bérlettel utazzon a Volánbusz járatain.