Címke: Bács-Kiskun Váregyei Oktatókórház
Keresés
Dátum választó
Rendezés
753 találat
2023.11.06

Újra összefognak a vadászok a beteg gyermekekért

Idén is lesz Országos Jótékonysági Vadászat december 27-én. A befolyt összeget minden vármegyéből a helyi kórház gyermekosztálya kapja, így a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya is részesül az adományból. A mai vármegyei projektindító sajtótájékoztatón elhangzott, az elmúlt négy évben csaknem 8 millió forinttal támogatták a vadászok az intézményt.
2023.11.06

Rangos elismerést vehettek át kecskeméti főorvosok

Pro Sanitate Díjakat és miniszteri okleveleket adtak át néhány nappal ezelőtt a Belügyminisztériumban, megköszönve azoknak a szakembereknek a példamutató munkáját, akik kimagasló szakmai tevékenységükkel nap mint nap hozzájárulnak az egészségügy szakszerű és hatékony működéséhez. A kitüntetettek között volt dr. Ficsór Ervin orvosszakértő és dr. Raskó Endre érsebész főorvos is.
2023.09.29

PsychArt 24: bárki bekapcsolódhat a szombatig tartó élményfestésbe

Idén Kecskeméten is megrendezték a Psychart24 művészeti maratont a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon tükörtermében. A program péntek délben kezdődött el és szombaton ér véget a zsűrizéssel. A maratont a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Pszichiátriai Osztályának szakemberei a Moravcsik Alapítvány országos rendezvényéhez csatlakozva szervezték meg a mentális betegséggel élők megbélyegzése ellen.
2023.09.21

30 milliós adománnyal támogatta a kórházat a Duna Aszfalt Zrt.

A Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítvány megalapítása óta a legmagasabb összegű – 30 millió forint-támogatásban részesült a Duna Aszfalt Zrt.-nek köszönhetően, akik nem először támogatják a Bács-Kiskun vármegyei egészségügyet. Legutóbb a koronavírus járvány idején támogatták a védekezést. Az összegből az alapítvány ezúttal a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház számára két nagyértékű, korszerű eszközt vásárolt.