Címke: esélyteremtési bizottság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
3 találat
2024.04.16

Lakásügynökséget állítanának föl a fiatalok lakhatási támogatásának bővítésére

Eddig 42-en vették igénybe a fiataloknak szánt lakhatási támogatást Kecskeméten. Az akár havi 50 ezer forintot is elérő önkormányzati támogatást újra kiírták, most ezeknek a második körös pályázatoknak az elbírálása zajlik – mondta az Esélyteremtési Bizottság kedd reggeli ülésén Engert Jakabné alpolgármester, aki kitért arra is, hogy a sikeres támogatási rendszer továbbfejlesztésére egy TOP-os pályázat keretében lakásügynökséget állítanának fel.
2023.05.25

Közgyűlés - Egyhangú támogatás a Tehetségsegítő Tanács megújításának

Egyhangú döntéssel támogatta csütörtökön a városi közgyűlés a Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács megújítását. A képviselők szintén egyhangúlag támogatták, hogy a város kössön együttműködési megállapodást a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal, melynek Nemzeti Tudósképző Akadémiáján jelenleg 170 kecskeméti középiskolás pallérozza tudását a természettudományok terén.
2023.05.23

Megújulhat a Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács

Megújulhat a hírös városban működő tehetségműhelyek képviselőit tömörítő Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács - ismertette az Esélyteremtési Bizottság keddi ülésén Engert Jakabné. Az alpolgármester egy másik előterjesztése szerint a város együttműködési megállapodást köthet a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal, melynek Nemzeti Tudósképző Akadémiáján csaknem 100 kecskeméti középiskolás pallérozza tudását a természettudományok terén.
2023.03.28

Bővülhet a Pressley Ridge Alapítvány kecskeméti tevékenysége

A városi önkormányzattal kötendő együttműködési megállapodása révén kiszámítható keretek között folytatódhat és bővülhet a Pressley Ridge Magyarország Alapítvány kecskeméti tevékenysége. A felzárkóztatással foglalkozó szervezet évek óta sikeres munkát végez a Tóth László Általános Iskolában és három kecskeméti óvodában - hangzott el az esélyteremtési bizottság kedd reggeli ülésén.