Címke: Járai Máté
Keresés
Dátum választó
Rendezés
109 találat
2023.11.21

Beszélgessünk! HÍRÖS KECSKEMÉTIEKKEL

Dr. Szelei Piroska, radiológus, tüdőgyógyász, üzemorvos és Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze lesznek a soron következő beszélgetés vendégei 2023. november 27-én hétfőn 18 órakor, a Kelemen László Kamaraszínházban.
2023.09.30

Ne most, drágám! Hanem mikor?

Újabb Ray Cooney-bohózattal nyitotta meg kamaraszínházi évadát a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház péntek este. A főszerepben a mindenkori nagy nevettető: Járai Máté, társa ezúttal a közönség számára a Cirkuszhercegnőből már jól ismert Nagy Sándor.
2023.09.27

Ne most, drágám! - Cooney-bohózat a kamaraszínházban

Szeptember 26-án sajtónyilvános főpróbát tartott a színház készülő új bohózatából, Ray Coonie Ne most, drágám! című darabjából. Az előadásban nercbundák, változatos szerelmi háromszögek, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő alsóneműk tartják ébren az érdeklődést. és garantálják egyben a totális tébolyt is. Ahogyan az egy Cooney-vígjátékban már megszokott.
2023.07.04

Szombaton a Margitszigeten mutatják be a Luxemburg grófját

A Margitszigeti Színház és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közösen mutatja be július 8-án Lehár Ferenc egyik legszellemesebb operettjét, teljesen új köntösbe varázsolva a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A darab különlegessége nemcsak aktualitása és musical-szerűsége, hanem az is, hogy egy ponton interaktívvá válik, a főszereplő a közönséget is bevonja az előadásba – olvasható a Margitszigeti Színház beharangozójában. A főszerepekben Járai Máté, Bori Réka, Koltai-Nagy Balázs és Orth Péter lesz látható, a rendező Szente Vajk.