Címke: Szabóné Bognár Anikó
Keresés
Dátum választó
Rendezés
264 találat
2024.05.25

120 éves álom vált valóra a Cifrapalotában

Igazi örömünnep volt szombaton délelőtt a Cifrapalotában. Ezek a képek mind beszélnek címmel nyílt meg a Kecskeméti Katona József Múzeum új képzőművészeti állandó kiállítása a második emeleten, és most adták át a Cifrapalota infrastrukturális fejlesztését is. Mintegy 96 millió forintos állami forrásból egy speciális lift épült a műemléki épületbe, így mostantól mozgáskorlátozottak is látogathatják az emeleti kiállítótermeket.
2024.03.23

Teltházzal, óriási sikerrel zajlott a harmadik Cifra Borséta

Teltházzal, azaz a kiállítókkal együtt több mint 400 résztvevővel, óriási sikerrel zajlott le a harmadik alkalommal megrendezett Cifra Borséta péntek este a kecskeméti Cifrapalotában. A szecessziós palota csodálatos környezetet teremtett a kóstolónak, melyen az ország vezető pincészeteinek borait kóstolhatták végig a borszeretők, és a pezsgők között is szép tételeket találhattak a minőségi italok kedvelői. Két pohár között finom borkorcsolyák lendítették tovább az embert a következő kóstolás felé, és aki művészeti élményre vágyott, a XII. Kortárs Keresztény Ikonográfiai Biennálé képeit is megtekinthette a földszinti kiállítóteremben.
2023.01.31

Nyit a Cifrapalota és a Szórakaténusz

A téli bezárás után újranyitnak Kecskemét nagy kulturális intézményei. Február 1-jén a Cifrapalota, február 7-én pedig a Szórakaténusz tárja ki kapuit a látogatók előtt, programokból pedig nem lesz hiány.