Címke: TERMOSTAR Biomassza Fűtőmű
Keresés
Dátum választó
Rendezés
81 találat
2024.04.25

Nyílt napot tartottak a biomassza fűtőműben

Ma ismét megnyitotta kapuit a TERMOSTAR Kft. Mindszenti körúti telephelye. Az érdeklődők működés közben tekinthették meg a Kecskemét déli iparterületén lévő biomassza fűtőművet, ahonnan megújuló energiaforrásból előállított hőenergia jut el minden távhőszolgáltatásban érintett fogyasztóhoz.
2024.04.17

Április 25-én megnyitja kapuit a biomassza fűtőmű!

A Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódva ismét megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a TERMOSTAR Biomassza Fűtőmű. Április 25-én délelőtt a távhős szakemberek idegenvezetése mellett lehet megtekinteni a megújuló energiaforrást hasznosító fűtőművet. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2023.10.31

Ellátásbiztonság és fogyasztói kedvezmények –Üzembe állt a TERMOSTAR Biomassza Fűtőmű

A biomassza technológia költségcsökkentő hatását már az idei fűtési szezonban érezhetik a távhőszolgáltatásban érintett fogyasztók. A TERMOSTAR Kft. lakossági ügyfelei egyszeri, 10.000 Ft-os kedvezményt vehetnek igénybe, az intézmények és egyéb felhasználók pedig közel 50%-os kedvezménnyel juthatnak a fűtési és melegvíz szolgáltatáshoz október 1-jéig visszamenőleg.
2023.10.26

Megkezdte működését a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. biomassza fűtőműve

Megkezdte működését a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. biomassza fűtőműve. A több mint 10 milliárdos beruházással a hazai távhőszektor jelenlegi legnagyobb beruházása fejeződött be. Az átadó ünnepségén dr. Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese azt mondta, hogy a mai nap arany betűs napja lehet Kecskemétnek. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester szerint pedig mostantól új korszak kezdődik a megyeszékhely életében.
2023.04.21

Bokrétaünnepet tartottak az épülő biomassza fűtőműnél

Fél éven belül megkezdheti működését a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. biomassza fűtőműve. Mindezt ma (péntek) délelőtt jelentették be a milliárdos beruházás bokrétaünnepén. A beruházás célja, hogy megújuló energiával váltsa ki a távhőhöz felhasznált földgáz mintegy 70 százalékát, ezzel tovább erősítve a távhős lakások, intézmények ellátásbiztonságát.