Címke: Zomboryné Polyák Irén
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1517 találat
2024.04.11

Megduplázta látogatószámát a Kecskeméti Vadaskert

Megtartotta hagyományos tavaszi szakmai bejárását a Kecskeméti Vadaskert. A kötetlen hangulatú sétán részt vettek az alapító önkormányzat, a társszervek, partnereik, valamint a média képviselői. Az eseményen az állatkert vezetői beszámoltak az eredményekről és a tervekről. Tokovics Tamás ügyvezető igazgató elmondta, hogy az elmúlt években sikerült 60 ezerről 120 ezerre növelni a látogatószámot.
2024.02.02

Jósoltak a medvék: egyelőre marad a tél

Meglátták az árnyékukat a Kecskeméti Vadaskert örvös medvéi péntek délelőtt. A hiedelem szerint ez azt jelenti, hogy a tavasz még várat magára. Az állatkert macijai nem ma kezdték a jóslást, ugyanis idén 31 éves a pár. Buddha és Lucky reggelit is kapott, mely elfogyasztása közben érdekes információkat kaphattak az érdeklődők az állatfajról.
2023.11.28

Leukémiával küzd a kétéves Levente - Segítsünk családjának!

Jótékonysági napot tart december 10-én a Kecskeméti Vadaskert. Az állatkert egyik munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. A gyermeknek csontvelő-átültetésre van szüksége. A jótékonysági napon befolyt összeggel a háromgyerekes édesanyát lehet támogatni.