Karácsonyi ünnepséget tartottak a kecskeméti Kosárlabda Akadémián

2023. 12. 20., 14:35
Sporttal, versenyekkel és egy nagy adag vidámsággal ünnepelt a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia kedden este. Az immár hagyományos karácsonyi ünnepség idén is sikeresen fonta egybe a sportsikereket a közösségi élménnyel.
Fotó: Bogdándi Ferenc
A galéria 69 képet tartalmaz

Közös bemelegítéssel kezdődött a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia karácsonyi ünnepsége, majd hamarosan a Mikulás is megérkezett, aki később a zsűriben is helyet kapott.

— Az akadémiának kialakult 10 év alatt egy nagyon erős közössége, és mi ezt a közösséget szeretnénk ilyenkor örömmel, kacagással, együttléttel megtölteni, hiszen erről szól az ünnep és az az üzenete, hogy együtt vagyunk, játszunk. A kicsik játszanak kosaraznak, versenyeken kipróbálhatják magukat és elindítottunk egy királyválasztási programot is, hiszen az is fontos, hogy nem mindenki a kosárlabdában kiemelkedő — mondta Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Kedd este azonban még a minden gyerek remekül érezhette magát a jó hangulatú versenyek és vetélkedők során, természetesen legjobban a győztesek örültek.

Az idei ünnepet a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián 10 év küzdelem előzte meg, de a jövő is tartogat kihívásokat.

Egyre jobban összekovácsolódik a közösség itt az akadémián, ez az intézmény az elmúlt 10 évben már megmutatta az erejét, de azt hiszem a következő 10 évben emeljük a tétet és azt gondoljuk, hogy ez rajtunk áll, mert ha hiszünk abban, hogy rajtunk áll a siker, akkor ez a közösség be is fogja váltani — fejezte ki reményeit Ivkovicné Béres Tímea.

Hitben és tetterőben sincs hiány az akadémián, ezt igazolta az intézmény 2022/23-as sport eredményeivel és ünnepi játékaival egyaránt.