Címke: MKA
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2024.02.15

A célok teljesítése felé halad az akadémia juniorcsapata

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia fiú junior csapata a Piros csoport rájátszásának első fordulójában Pécsett a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány csapata ellen, majd Kecskeméten a Debreceni Kosárlabda Akadémia ellen is győzni tudott, a harmadik fordulóban azonban vereség következett Kaposváron.
2023.12.14

Az akadémia büszke a kadett fiúcsapatára

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia U16-os fiúcsapata a kadett bajnokság alapszakaszában kitűnően szerepel, a főtábla A csoportjában a harmadik helyen áll. A kadett csapatot a Hegedűs Gergely – Dusan Markovic edzőpáros vezeti.
2023.04.23

Jól szerepelt az akadémia U13-as csapata a horvátországi tornán

Rangos nemzetközi tornán szerepelt a Mercedes Kosárlabda Akadémia U13-as csapata a húsvéti ünnepek alatt a horvátországi Porecben. Ebben a korosztályban a fiúknál öt ország – Olaszország, Horvátország, Szerbia, Szlovénia és Magyarország – 16 csapata érkezett a gyönyörű tengerparti városkába. Az akadémia együttese a legjobbak közé, az „Elit” csoportba került.
2023.01.28

Egykori legendákkal kosarazott a kosárlabda akadémia edzője

Január 11-én az akadémia vezetése, valamint játékostársai és tanítványai köszöntötték 60. születésnapján Lakosa Zsoltot. A kiváló edző Százhalombattán kezdett kosárlabdázni, majd a Honvéd csapatához került, ahol a sokszoros bajnokcsapat tagjaként Gellérttel és társaival játszhatott.