Tablóverseny - A 38 tablóra több mint 11 ezer voks érkezett, a Bolyai 12.C végzett az élen

2024. 06. 14., 16:02
Péntek délután kihirdették a Kecskeméti Médiacentrum által szervezett tablóverseny eredményét a Tanévzáró Fesztivál keretében. Az online szavazáson több mint 11 ezer szavazat érkezett a 38 tablóra. A győztes osztályok értékes nyereményekkel gazdagodtak.
Fotó: Tóth Enikő
A galéria 19 képet tartalmaz

Péntek délután a Tanévzáró Fesztivál keretében kihirdették a Kecskeméti Médiacentrum által szervezett tablóverseny eredményét. Június 5-étől, a főtéri tablókiállítás megnyitásától kezdve egy héten át, június 12-e, éjfélig lehetett leadni a voksokat a legszebb érettségi tablóra. A versenyen összesen 38 osztály versengett tablójával.

Az első helyezésért éles verseny alakult ki a Bolyai János Gimnázium 12.C és a Bányai Júlia Gimnázium 12.A osztálya között, végül a bolyaisok futottak be győztesként, így ők vehetnek részt két napig a július 17. és 20. között megrendezendő mezőtúri East Fest fesztiválon. A második helyen végzett bányais 12.A osztály az Ápoló Klub jóvoltából koncertjegyeket nyert a Blahalouisiana és az Ivan & the Parazol július 26-ai közös koncertjére. A harmadik helyezett a Katona József Gimnázium 12.B osztálya lett, ők a kecskeméti strandon csobbanhatnak egyet.

Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője az eredményhirdetésen elmondta, szép számú, összesen 11.611 szavazat érkezett a tablókra. Az első helyezett 3.027, a második 2.664, míg a harmadik helyezett tabló 1.371 voksot kapott a hiros.hu oldalon zajló online szavazáson.

A Kecskeméti Médiacentrum immár ötödik alkalommal szervezett tablókiállítást, és hirdetett ehhez kapcsolódó tablóversenyt az érettségiző kecskeméti középiskolás osztályok számára. A főtéri sétányon felállított tablókiállítás most hétvégén még megtekinthető.

Kapcsolódó cikk