Musicaltől a thrillerig, balettől a koncertszínházig, operától a mesejátékig számos kedvelt műfajt felölel a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2023/24-es évadának tizenhárom bemutatója. A következő évadra április 25-től kedvezményes áron válthatók, illetve újíthatók meg a bérletek.
Kecskemét
2023. 03. 23.
A „zsidó húsvéthoz”, a pészahhoz közeledve beszélt a zsidóság egyik legjelentősebb ünnepének történeti előzményeiről prof. dr. Róna Tamás, az alföldi régió főrabbija a Wojtyla Barátság Központ gondozottjainak szóló szerdai előadásában.
Továbbiak
Gazdaság
SPORT
2023. 03. 22.
A felsőházi pontvadászat harmadik fordulójában az MVFC Berettyóújfalu vendége volt az SG Kecskemét Futsal alakulata. A végletekig kiélezett és harcias mérkőzésen igazságos pontosztozkodás született.
Továbbiak
KÉKFÉNY
2023. 03. 22.
Dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány konkrét ügyben nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményéért elismerésben részesítette Szász Ervin r. törzszászlóst, a Kecskeméti Rendőrkapitányság szolgálatparancsnokát és Molnár-Szóró Johanna r. őrmestert, a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrét
Továbbiak
Kultúra
2023. 03. 22.
Engedett a csábításnak, és a tavaszias időnek is köszönhetően kiköltözött a Hírös Agóra a Deák térre. A 38. Tavaszi Fesztivál részeként megszervezett képzőművészeti-iparművészeti vásáron az intézmény klubjai is bemutatkoznak. A felállított kisszínpadon minden hétköznap délután ingyenes programokkal várják az érdeklődőket.
Továbbiak
Életmód