Címke: Áldozatsegítő Központ
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2022.12.19

Lezárult az adománygyűjtő akciónk

Hétfőn délben ért véget a Kecskeméti Médiacentrum adománygyűjtő akciója, amit az Áldozatsegítő Központtal együttműködve hirdettünk bűncselekmények áldozatainak támogatására. Az utolsó napon érkezett Engert Jakabné polgármester, hogy egy nagy csomag édességgel járuljon hozzá a gyűjtésünkhöz.
2022.12.15

Közel 1000-en kértek segítséget az Áldozatsegítő Központtól

Nagy mértékben emelkedett azok száma, akik a Kecskeméti Áldozatsegítő Központhoz fordultak. Közel 1000-en kértek segítséget a szakemberektől. A legtöbb esetben vagyonelleni bűncselekmények történtek, de a kapcsolati erőszak és a szexuális bűncselekmény is az élen jár. Mintegy 10 esetben kellett védett házba menekíteni az erőszakos féltől a sértetteket.
2022.12.07

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indított gyűjtést a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy család életét teszi könnyebbé a kampány. Több áldozat vár még segítségre karácsony előtt, várjuk nézőink és olvasóink jelentkezését.
2022.12.02

Segítsünk együtt a bűncselekmények áldozatainak!

Bűncselekmények áldozatai számára indít gyűjtést advent idején a Kecskeméti Médiacentrum. Az Áldozatsegítő Központ közreműködésével nézőink, olvasóink segítségével tíz kiválasztott személyt vagy családot szeretnénk személyre szóló ajándékokkal meglepni karácsony közeledtével. Nézőink a Hiros.hu Facebook-oldalán „lestoppolhatják”, kinek a kívánságát szeretnék ők valóra váltani.