Címke: Bethlenváros
Keresés
Dátum választó
Rendezés
61 találat
2024.06.09

A 7-es körzetben vagyis Vacsiköz-Bethlenváros térségében szavaztak a legtöbben 17 óráig

A 17 órás adatok szerint az országos átlagtól (50,69% ) némileg elmaradva, de így is negyvenszázalék felett (48,22%) alakult a szavazáson részt vevők aránya Kecskeméten. A megyeszékhely 14 szavazóköre közül a 7-es számú azaz Vacsiköz egy része és Bethlenváros volt a legaktívabb. Viszonylag alacsony részvétel mellett zajlott a voksolás szinte egész nap a 13. szavazókörben vagyis Kadafalva, Úrihegy, Szarkás, Miklóstelep térségében, bár az utolsó helyet a 17 órás adatok szerint már átvette a 9. szavazókör azaz Kossuthváros, Erzsébetváros és Rákócziváros kis része.
2024.05.06

Öko-Feszt

Bethlenváros minden lakója számára készültek meglepetéssel vasárnap a Nádasdy Parkban megrendezett IV. Öko-Feszt és Főzőfesztiválon. Az egyik legzöldebb városrész fogott össze ma, hogy egy igazán színes fesztiválon mutassa be, mennyi hasznos és vagány kezdeményezés van, amely a környezettudatos életmódot támogatja.
2023.12.28

A bethlenvárosi szegényeknek osztott ételt a Lions Club

Több mint 100 adag palócgulyást osztott ki rászorulóknak az Első Kecskeméti Lions Club és a Bethlenváros Lakóinak Egyesülete december 23-án. A Bugaci Karikás Csárda ajánlotta fel az ételt. Az Első Kecskeméti Lions Club egyik célkitűzése, hogy senki ne maradjon egyedül, éhesen és meleg nélkül.
2023.05.14

Bethlenvárosi ÖkoFeszt és Gombafőző Fesztivál

Hagyományos gombaragu, különleges ízesítésű gombás ételek, de a klasszikustól eltérő vega gomba-„húspogácsás” hamburger is megfordult a zsűri asztalán a Bethlenvárosi Öko-feszt gombafőző versenyén, szombaton. Egésznapos mulatság, színes programok várták a városrészbe kilátogatókat.
2023.02.19

Áramszünet lesz Kecskemét több városrészében

Ballószög, Kadafalva, Bethlenváros, Felsőcsalános több részét is érintik azok az áramszünetek, amelyeket a napokban jelentett be a szolgáltató. Amennyiben kora este sem áll helyre a szolgáltatás, akkor a fogyasztóknak a 62/565-600-as telefonszámot kell hívniuk. Mutatjuk az érintett utcákat és időpontokat:
2022.12.18

Jótékonysági ételosztás a Bethlenvárosban

Bethlenváros Lakóinak Egyesülete és az Első Kecskeméti Lions Klub közösen jótékonysági ételosztást szervezett a bethlenvárosi betlehemnél vasárnap délben, ahol az önkéntesek összesen 150 adag sertés gulyáslevest osztottak ki a rászorulóknak. A jótékonysági szolgálatot az idén elhunyt Dr. Svébis Mihály főorvos emlékének szentelik.