Címke: Boldog Andrea
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1737 találat
2024.04.10

Színesebb lett a Lánchíd Utcai Iskola udvara

A Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában szülők és civil szervezetek összefogásával alakítottak ki egy udvari játszóteret a diákok számára. A felújításban a pedagógusok és diákok egyaránt részt vettek.
2024.03.27

Először tartottak Törös Olga Emléktornát Kecskeméten

Törös Olga olimpiai bronzérmes tornász, edző, testnevelő tanár emlékére és tiszteletére szerveztek emléktornát a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. Az esemény fővédnöke Szemereyné Pataki Klaudia polgármester volt, aki rokoni szállal kötődik Törös Olgához.
2024.03.11

Jól sikerült a Lánchíd iskola alapítványi bálja

Jótékonysági szülő-pedagógus bált rendeztek szombaton este a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. A bevétellel az intézmény Mozgó Diák Alapítványát támogatták a vendégek, ezzel hozzájárulva az iskola tehetséggondozásához, a versenyeztetéshez, illetve a szükséges eszközbeszerzésekhez. A kiváló hangulatú eseményen adták át az Örökös Lánchidas Tagságot, amit idén Bán Jánosnak és DJ Pénzes Janinak adományoztak.
2023.11.13

Új sétány ékesíti Széchenyivárost

Ismét épült-szépült Kecskemét. Hétfőn délután adták át a Lánchíd sétányt a Széchenyivárosban. A projekt összefogás eredményeként, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola kezdeményezésére, az önkormányzat, a Lendületben Széchenyivárosért Egyesület és két cég támogatásával valósult meg.
2023.10.26

Három fát ültettek el az elsősök Lánchíd utcai iskola elé

Idén is megszervezték „Az én fám, elsős lettem” elnevezésű projektet a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolánál. A mai napon három fát ültettek el az elsősök az intézmény előtti zöldterületen. A cél, hogy a fiatalokat a környezet védelmére és gondozására neveljék. Az elültetett fákon dísztábla jelzi az elsős osztályok névsorát.
2023.10.18

Sportsikerek - Boldog Andrea igazgató volt a Sportmagazin vendége

Rekord számban, közel 150 fővel képviseltette magát Kecskemét első maraton versenyén a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola. A megmérettetésen a diákok mellett pedagógusok és szülők is fontosnak tartották a részvételt. Olyannyira, hogy az intézmény nyerte meg a legnagyobb közösség, valamint legnagyobb létszámú osztály versenyét is. Az iskola diákjai mindezek mellett országos versenyeken is remek eredményeket értek el, többek között ezekről is beszélt a KTV Sportmagazinjában Boldog Andrea, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola intézményvezetője.
2023.10.12

Az állatvédelemről tanulhattak a Lánchíd utcai iskolában

Minden az állatvédelemről szólt ma délután a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában. Az intézmény és az ARGOS Állatvédelmi Egyesület interaktív programot szervezett a gyerekeknek, hogy megismertessék velük a felelős állattartás szabályait. A főszerepet természetesen az esemény négylábú vendégei, Xevol, Manka és társaik kapták.
2023.06.15

Tehetségnap a Lánchíd Iskolában

Több mint 20 csoport, közel 100 diák állt színpadra tegnap délután a Lánchíd Utcai Iskola sportcsarnokában, hogy prózával, tánccal, zenével szórakoztassák a szép számú közönséget. A bemutatók mellett egy új díjat is átadtak, melyet Faragó Miklós rádiós szakember, az iskola egykori diákja vehetett át.