Címke: Dobos József
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.08.11

Dobos József kilép az MSZP-ből, a baloldal azt kéri: adja le mandátumát

Dobos József önkormányzati képviselő bejelentette, hogy kilép az MSZP-ből, valamint a Szövetség a Hírös Városért Egyesület baloldali frakciójából is. A politikus 21 évig volt az MSZP tagja, kilépése előtt pedig a párt városi elnöke volt. Dobos Józsefet a Szövetség felszólította, hogy adja vissza mandátumát. Ez a kérés azonban nincs összhangban a törvénnyel, mert semmilyen paragrafus nem kötelezi erre a képviselőt.
2023.06.15

Újra az MSZP tagja „Csintalan elvtárs”

Visszalépett a Magyar Szocialista Pártba Csintalan Sándor. Az MSZP korábbi ügyvezető alelnöke a párt kecskeméti szervezetéhez csatlakozott. Az erről szóló videóban Király József, az MSZP megyei elnöke és Dobos József, az MSZP városi elnöke is üdvözölte a régi-új tagot, akit a párt jelenlegi országos társelnöke, Komjáthi Imre elvtársként köszöntött Kecskeméten.
2023.03.30

A baloldal továbbra sem érti: nem építtet akkumulátorgyárat a Mercedes Kecskeméten

"Teljes félretájékoztatás és álhírgyártás történik a kecskeméti Mercedes-Benz tevékenységével kapcsolatosan" - így reagált Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Kopping Rita napirend előtti felszólalására a csütörtöki közgyűlésen. A baloldali önkormányzati képviselő, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület többi képviselőjével együtt továbbra sincs meggyőződve arról, hogy nem épül akkumulátorgyár Kecskeméten, még annak ellenére sem, hogy ezt a Mercedes-Benz megerősítette.