Címke: Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága
Keresés
Dátum választó
Rendezés
5 találat
2023.09.13

Hatodik alkalommal rendezik meg az Alzheimer-sétát a demenciával élőkért

Idén is lesz Alzheimer-séta Kecskeméten. A szeptember 21-én, 15.30-kor kezdődő programmal a demenciával élők drasztikusan növekvő számára hívják fel a figyelmet. Kecskemét demensbarát város, mely nemcsak a világnapon és az Alzheimer-hónapban nyújt önként vállalt segítséget. Az erőfeszítésekről és az elért eredményekről szerda délután tartott közös sajtótájékoztatót Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága (ESZII) igazgatója.
2023.08.24

Hangolódás az Alzheimer sétára

Közös készülődéssel és klubprogramokkal hangolódtak ma a nyugdíjasok a hatodik Alzheimer sétára a Nyitnikék Idősgondozó Központban. Az idősek papírforgókat készítettek, amelyeket majd az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett sétára is magukkal vihetnek.
2023.03.08

Kiállítás dr. Jakkel Anna emlékére

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága emlékkiállítást rendez a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Jakkel Anna fotóiból. Egy emlékkönyvet is kihelyeznek a tárlaton a látogatók bejegyzéseinek.
2022.11.18

Ünnepi műsorral, bankettel köszönték meg a szociális dolgozók munkáját

Pénteken több száz szociális szférában dolgozó szakember gyűlt össze a Hírös Agórában, hogy egy estét a megérdemelt kikapcsolódás jegyében töltsön. Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága (ESZII) a szociális munka napja alkalmából színvonalas néptáncműsorral és az aulában rendezett nagyszabású bankettel köszönte meg munkájukat. Az esten sor került Az év dolgozója-díjak átadására is.