Címke: Jogi és Ügyrendi Bizottság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
72 találat
2023.12.04

Jogi és Ügyrendi Bizottság – Lakhatási támogatás fiataloknak

A csütörtöki közgyűlésre készülve mától üléseznek a szakbizottságok. Reggel a Jogi és Ügyrendi Bizottság napirendjén szerepelt többek között az az új önkormányzati rendelet, amely a helyi pályakezdő fiatalok önálló lakhatását segíti a városban. A januártól elérhető támogatások, akár 50 000 forintos havi segítséget is jelenthetnek a fiataloknak.
2023.10.16

12 milliárdos fejlesztési program a jogi és ügyrendi bizottság ülésén

A csütörtöki közgyűlésre készülve hétfőn reggel megkezdték munkájukat a szakbizottságok. A jogi és ügyrendi bizottság ülésén többek között napirenden szerepelt a TOP Plusz Kecskemétnek járó, több mint 19 milliárdos forráskeretének felosztása. Mint kiderült a támogatói kérelmeket jövőre adják majd be, de az már biztos, hogy forrást kap majd a ménteleki illetve a kadafalvi óvoda fejlesztése is.
2023.03.27

Elkészült az idei év földút-karbantartási ütemterve

A jogi és ügyrendi, valamint a városüzemeltetési és fejlesztési bizottságok üléseivel hétfőn megkezdődött a csütörtöki közgyűlés napirendjeinek szakbizottsági áttekintése. A bizottságok támogatták egyebek mellett a köztemetői díjszabások módosítását, a városüzemeltetési bizottság pedig elfogadta a földutak karbantartásának idei évre kidolgozott ütemezését.