Címke: Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1243 találat
2024.05.24

Gyereknapi kalandozás a Lánchíd utcai iskolában

Gyereknapi kalandozás címmel sportdélutánt tartottak pénteken a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola tornacsarnokában. A közelgő gyereknaphoz kapcsolódó esemény közös bemelegítéssel, gyerekfitnesszel vette kezdetét a Zaklajda Team jóvoltából. Ezután több állomás várta a kicsiket, volt többek között kézműveskedés, arcfestés, foci dekázás, amőba játék, kosárra dobás, robotika és akadálypálya is. Családi vetélkedőt tartottak, és Tengeri Attila dobshow-ját is meghallgathatták a gyerekek.
2024.05.17

Kondiparkot adtak át Széchenyivárosban

Újabb kondiparkot adtak át ma Kecskeméten, ezúttal a Széchenyivárosban, a Stádium utca - Akadémia krt. találkozásánál. A városrész lakóinak sportolást segítő létesítmény eszközeinek helyes használatát személyi edző mutatta be az érdeklődőknek majd a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola diákjai ki is próbálhatták azokat.
2024.02.22

Jubilált a Civil Véradás

Tizedik alkalommal szervezték meg a Civil Véradást. A Kecskeméti Területi Vérellátó Központban sorra érkeztek mindazok, akik a különböző civil szervezetek képviseletében fontosnak tartották a segítségadást. A mai napon a véradás mellett ingyenes szűrésen is részt lehetett venni.