Címke: önkormányzat
Keresés
Dátum választó
Rendezés
702 találat
2024.03.15

Választási tudnivalók

2024. június 9-én vasárnap közös eljárásban választjuk meg az Európai Parlament tagjait, a helyi (azaz települési és vármegyei) önkormányzati képviselőket és polgármestereket, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselőket.
2024.02.16

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot ír ki ingatlanok értékesítésére, bérlésére

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése határozat alapján, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról szóló 19/2013. (VI. 27.) önkormányzati rendelete 24. § (1) bekezdés a) pont ac) alpontja szerint nyilvános, egyfordulós pályázatot ír ki az alábbi ingatlanokértékesítése/bérlete útján történő hasznosítás érdekében.
2024.02.06

Hamarosan indul a Házasság Hete Kecskeméten is!

Magyarországon 17. alkalommal, Kecskeméten 12. éve rendezik meg a Házasság Hete programsorozatot civil szervezetek és keresztény egyházak összefogásával. Az idei programok sora a hírös városban szombaton veszi kezdetét. Közös ünnepség keretében köszöntik azokat a párokat, akik szeretnék házasságkötésüket megerősíteni. Lehetőséget biztosítanak romantikus lánykérésre is a Városháza erkélyén. A Házasság Hete idei mottója: "Állandó megújulásban".
2023.12.14

Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Kecskeméten

Kecskeméten a Széchenyi 2020 program keretén belül az „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Kecskeméten” című projektnek köszönhetően köznevelési és gyermekjóléti feladatokat ellátó önkormányzati tulajdonú intézmények energetikai korszerűsítése valósult meg. A projekt célja az épületek hőveszteségeinek csökkentése volt, növelve ezzel az intézményekben tartózkodó gyermekek és dolgozók komfortérzetét. A korszerűsítéssel elősegíthető a közintézmények hatékonyabb energiahasználata és a működtetési költségek csökkentése.
2023.12.12

Adventi program a Digitális Tudásközpontban

A Polgármesteri Hivatal dolgozói közül láttak vendégül néhány családot a kecskeméti Digitális Tudásközpontban egy formabontó adventi programon. Az ünnepkörhöz kapcsolódva karácsonyi díszeket, sütikiszúrókat, ajándékokat terveztek közösen, majd 3D eljárással ki is nyomtatták azokat.
2023.11.21

Magyarország Mária országa konferencia a KTV műsorán

Kecskemét önkormányzata és az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány városunkban 10. alkalommal szervezett egyházi emlékkonferenciát októberben. A jubileumi tanácskozás középpontjában a Magyarok Nagyasszonya, Mária állt. Az egyházi konferenciát teljes terjedelmében, két részben több alkalommal is sugározza a Kecskeméti Televízió.
2023.05.24

Szemereyné Pataki Klaudia: támogatási programot dolgozunk ki a fiatalok helyben tartása érdekében

Egy sor szociális jellegű döntést hoz meg csütörtökön a közgyűlés. Ezek között lesznek olyanok, amelyek a rászorulók támogatásáról szólnak, de napirendre kerül majd a lakbérek befagyasztása is. Többek között ezekről beszélt, ma a KTV rendkívüli Kiemelő című műsorában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. A városvezető részleteket árult el egy a fiatalok helyben maradását segítő, most készülő programról is.