Címke: Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság
Keresés
Dátum választó
Rendezés
17 találat
2023.02.13

Beszámolót kapott a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság az Izsáki úton zajló munkálatokról

Március 15. után intenzívebben folytatódik az Izsáki út négysávosítása. Az új útpályák befejezését követően kezdődik meg a turbókörforgalmak valamint a Katona József Gimnázium előtti csomópont átépítése. Többek között ez hangzott el a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság ülésén, ahol a beruházó írásos beszámolója nyomán helyszíni bejárást kezdeményeztek, a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedés érdekében.
2022.12.19

Lakó-pihenő övezet lesz Kadafalva jelentős része

Rendkívüli ülésen döntött ma (hétfő) reggel a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság Kadafalva jelentős részén lakó-pihenő övezet kijelöléséről. A tervet lakossági jelzések nyomán Leviczky Cirill önkormányzati képviselő kezdeményezte még a nyáron. A Darázs utca ugyan nem tartozik majd az övezetbe, de ott 30 km/h sebességkorlátozást vezetnek be március 1-től.
2022.12.09

Felkészült a télre a városüzemeltetés

Kecskemét MJV önkormányzatának Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottsága 2022. december 5-i ülésén elfogadta a 2022-2023. évi téli útüzemeltetési tervet, amelyet a helyi közutak üzemeltetőjeként a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. (KVÜ) készített elő és hajt végre.
2022.12.06

Fejlesztési forrásokról és a 2023-as költségvetésről tárgyalt a városüzemeltetési bizottság

Több nagyobb, az önkormányzat által is támogatott fejlesztés is elindul jövőre Kecskeméten – hangzott el a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság hétfő délutáni ülésén. A testület foglalkozott a város jövő évi költségvetésével is, mint elhangzott a városüzemeltetés 320 millióval nagyobb forrással gazdálkodhat majd 2023-ban.