Címke: négysávosítás
Keresés
Dátum választó
Rendezés
9 találat
2023.09.12

Mire kell figyelnünk az Izsáki és Dózsa György út csomópontjaiban?

Augusztus végén megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton, szeptember elsején pedig megtörtént a közlekedési főpróba, viszont sokan azóta se szokták meg az új szabályokat. A felújítással érintett útszakaszon leginkább a csomópontokban vannak korlátozások, amelyekre érdemes figyelni a balesetek elkerülése érdekében. Most a volt Hullám vendéglő melletti kereszteződést vettük górcső alá.
2023.09.01

Megindulhatott a forgalom az Izsáki és Dózsa György úton

Csütörtökön este megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton. A hosszabb időtartamú teljes lezárás feloldása nagy könnyebbséget jelentett az autósoknak szeptember 1-jén. Az út nagy részén akadálytalanul lehet közlekedni, egyedül a még be nem fejezett csomópontokban tapasztalhatóak torlódások.
2023.08.30

Forgalmirend-változás a repülős körforgalomnál és Izsáki úton

Repülős körforgalom A kivitelező arról tájékoztatta a kecskeméti önkormányzatot, hogy a 44-es és a 445-ös utak csomópontjában, az úgynevezett Repülős körforgalomban a direkt ág (Bypass-ág) megnyitása 2023. augusztus 31-én (csütörtök) napközben megtörténik. Ezután a körforgalom közvetlen direkt ága, a „Bypass-ág” Kecskemét irányában használható lesz a közlekedők számára. A kivitelező kéri az arra közlekedőket, hogy az […]
2023.08.22

Szeptember 1-jétől fontos változások a helyi autóbuszjáratok menetrendjében!

2023. augusztus 25-én megkezdődik az Izsáki úti útlezárás fokozatos feloldása a Dózsa György út és az Izsáki út-Vízmű utcai csomópontig terjedő útszakaszon. A változások nagy mértékben érintik a helyi autóbuszjáratok útvonalait, menetrendjét és számos megállót is. A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a szeptember 1-jétől új menetrendet hirdet.
2023.08.18

KÖZLEMÉNY: augusztus 31-től megszűnik a nagymértékű forgalomelterelés a Dózsa György út és a Vízmű utcai csomópont között

2023. augusztus legvégétől az 52. sz. főút fejlesztése egy újabb építési fázisába kerül. A Dózsa György úton és az Izsáki úton, az 5. sz. főúti (Nagykörút) és a Vízmű utcai csomópont közötti szakaszán 2023. augusztus 25. napján megkezdődik, és várhatóan 2023. augusztus 30. napjáig befejeződik a nagymértékű forgalomterelés megszüntetése és az új forgalomszabályozás bevezetése.
2023.07.21

Mi folyik az Izsáki úton? – A Bácsvíz-vezérrel néztük meg a munkálatokat

Kánikula ide vagy oda, az Izsáki úti felújítás teljes szakaszán nagy erőkkel dolgoznak ezekben a napokban is. Útépítők, gáz- és vízművesek, villanyászok lepik el a lezárt rész teljes hosszát. Mint mindig, a hatékony munka egyik kulcsa most is az, hogy a közműkiváltások milyen ütemben haladnak a konkrét útépítéssel párhuzamosan, de inkább egy lépéssel előrébb járva. Kurdi Viktorral, a Bácsvíz első emberével most leginkább ebből a szempontból néztük meg a helyszínt.
2023.07.06

Az Izsáki út négysávúsításán egyszerre három vállalkozó dolgozik

Az 52. számú főút négynyomúsításának kivitelezési munkáin párhuzamosan három vállalkozó dolgozik. A BÁCSVÍZ Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. a saját közmű kiváltásait, az összes többi közműkiváltási és útépítési feladatot a Hazai Építőgép Társulás Zrt. végzi. A tervek szerint szeptembertől már 2x2 sávon járhatunk az Izsáki út egyenes szakaszain. A csomópontokban viszont maradhatnak még korlátozások.
2023.06.28

Jóval kevesebben dolgoznak az Izsáki úton, mint amennyit ígért a kivitelező

Levélben kért tájékoztatást a kecskeméti polgármester az Izsáki úti munkálatok folyamatairól az Építési és Közlekedési Minisztériumtól, a munkálatok megrendelőjétől. A minisztérium válaszából kiderül, a kivitelezőnek több mint 150 fővel kellene ezen a héten jelen lennie a lezárt útszakaszon, a lakosság visszajelzései, valamint stábunk felmérése alapján azonban ennél jóval kevesebben dolgoznak. A város vezetése óriási áldozatnak érzi azt, amit a lakók és az érintett vállalkozások meghoznak, ezért folyamatosan beszámolót kérnek a kivitelező munkájáról.
2023.06.16

Közlekedés az Izsáki úton és környékén - Minden információ egy helyen!

Június 19-től jelentős változások álltak be Kecskemét közlekedésében az Izsáki út négysávúsítása miatt. Mindez nem csak az Izsáki úton és annak közelében élőket, dolgozókat, és nem csak az autóval, busszal utazókat érinti, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki a hírös városban közlekedik. Cikkünk abban segít, hogy minél stressz- és balesetmentesebben vészeljük át ezt az időszakot. Augusztus 25-től fokozatosan befejeződik a forgalomterelés nagy része az Izsáki úton és a Dózsa György úton. Ezzel egy időben új forgalomszabályozás lép majd életbe várhatóan augusztus 31-től.
2023.06.05

Közlemény: teljes útzár a Dózsa György úton

2023. június 8. 23:00 óra és 2023. június 9. 01:00 óra között, legfeljebb 20 perces időtartamban teljes szélességében lezárják a Dózsa György út 6. szám előtti útszakaszt. A rövid ideig tartó lezárásra az Izsáki út négysávúsítási munkálatai miatt kerül sor.
2023.05.10

Tájékoztatás - Ideiglenes járda kialakítása

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatát arról tájékoztatta a kivitelező, hogy az 52-es számú főút négynyomúsítása kivitelezési munkáival kapcsolatban az elektromos vezetékek kiváltását végzik majd az Izsáki úton, a Vízmű utcától a turbó körforgalom felé vezető útszakasz jobb oldalán.
2023.05.01

Útépítési munkálatok az M44-en és az Izsáki úton

Hamarosan új szintre lép két útfelújítási munkálat Kecskeméten és környékén. Május 2-től fokozottan kell figyelni a Repülős Körforgalomnál (ahol a munkálatok egyelőre nem járnak forgalomkorlátozással), május 9-től viszont a Fekete Gólya étteremnél megkezdődik a turbó körforgalom kiépítése, és jelzőőrös forgalomirányítás veszi kezdetét. Május 8-tól újabb fontos közlekedési változásokra kell számítani az Izsáki út négysávúsítása kapcsán.
2023.04.05

Aszfaltozási munkálatok az Izsáki úton

Heteken belül elkészül az aszfaltozás az 52-es főút négysávosításának első szakaszán. A Katona József Gimnázium és az Olimpia utcai körforgalom között az első réteg aszfalt már a helyén van. Várhatóan május elején már az új felületeket használhatják az autósok, így a forgalmi terelést is átfordítják majd a szakemberek.