Címke: Dózsa György út
Keresés
Dátum választó
Rendezés
45 találat
2023.09.12

Mire kell figyelnünk az Izsáki és Dózsa György út csomópontjaiban?

Augusztus végén megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton, szeptember elsején pedig megtörtént a közlekedési főpróba, viszont sokan azóta se szokták meg az új szabályokat. A felújítással érintett útszakaszon leginkább a csomópontokban vannak korlátozások, amelyekre érdemes figyelni a balesetek elkerülése érdekében. Most a volt Hullám vendéglő melletti kereszteződést vettük górcső alá.
2023.09.01

Megindulhatott a forgalom az Izsáki és Dózsa György úton

Csütörtökön este megindulhatott a forgalom az Izsáki úton és a Dózsa György úton. A hosszabb időtartamú teljes lezárás feloldása nagy könnyebbséget jelentett az autósoknak szeptember 1-jén. Az út nagy részén akadálytalanul lehet közlekedni, egyedül a még be nem fejezett csomópontokban tapasztalhatóak torlódások.
2023.08.18

KÖZLEMÉNY: augusztus 31-től megszűnik a nagymértékű forgalomelterelés a Dózsa György út és a Vízmű utcai csomópont között

2023. augusztus legvégétől az 52. sz. főút fejlesztése egy újabb építési fázisába kerül. A Dózsa György úton és az Izsáki úton, az 5. sz. főúti (Nagykörút) és a Vízmű utcai csomópont közötti szakaszán 2023. augusztus 25. napján megkezdődik, és várhatóan 2023. augusztus 30. napjáig befejeződik a nagymértékű forgalomterelés megszüntetése és az új forgalomszabályozás bevezetése.
2023.06.16

Közlekedés az Izsáki úton és környékén - Minden információ egy helyen!

Június 19-től jelentős változások álltak be Kecskemét közlekedésében az Izsáki út négysávúsítása miatt. Mindez nem csak az Izsáki úton és annak közelében élőket, dolgozókat, és nem csak az autóval, busszal utazókat érinti, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki a hírös városban közlekedik. Cikkünk abban segít, hogy minél stressz- és balesetmentesebben vészeljük át ezt az időszakot. Augusztus 25-től fokozatosan befejeződik a forgalomterelés nagy része az Izsáki úton és a Dózsa György úton. Ezzel egy időben új forgalomszabályozás lép majd életbe várhatóan augusztus 31-től.