Címke: Menhely az állatokért alapítvány
Keresés
Dátum választó
Rendezés
1 találat
2023.07.14

A kutyákat is óvni kell a kánikulában!

A nyári hőségben fokozottan vigyáznak a menhelyeken élő állatokra is Kecskeméten. Az állatvédők felhívják a figyelmet arra is, hogy négylábú társaink nyáron különleges gondoskodást igényelnek, hiszen őket is kínozza a hőség.
2023.01.04

16 kutya került az ebrendészethez a petárdázás miatt

16 kutya került az ebrendészet telephelyére a petárdázás miatt. Karácsony után már elkezdődtek a durrogtatások, onnantól kezdve pedig szinte folyamatosan érkeztek a bejelentések eltűnt, vagy kóborló kutyák miatt. A gazdák a megtalált ebek többségéért még nem jelentkeztek, csupán kettő térhetett eddig haza.
2022.12.10

Karácsonyváró örökbefogadó hétvége a menhelyen

Karácsonyváró örökbefogadó hétvégékkel kedveskedik a Menhely az Állatokért Alapítvány. A rendezvényekkel az örökbefogadást szeretnék népszerűsíteni, de azokat is szívesen fogadják, akik csak egy kicsit a kutyák társaságát szeretnék élvezni.
2022.12.07

Elkészült Estike a gerincsérült kutyus kerekes kocsija

Elkészült a speciális kerekes kocsi Estike, a gerincsérült kutyus számára. A Menhely az Állatokért Alapítvány múlt héten indított adománygyűjtést, ami a sok segítségnek köszönhetően hamar célt ért. Estike már a hétvégén megtanulta használni új, kerekes segédeszközét, így újra képes szaladgálni és szaglászni.
2022.12.01

Egy gerincsérült kutyus kerekes kocsijára gyűjtenek

Egy gerincsérült kutyus számára szeretne venni kerekes kocsit a Menhely az Állatokért Alapítvány. Estike hátsó fele lebénult, ezért már csak ezzel a segítséggel lesz képes újra szaladgálni. Ezért adománygyűjtést hirdetett a Menhely, emellett decemberben két szombaton is örökbefogadó napot fog tartani.