Címke: dr. Gondos Miklós
Keresés
Dátum választó
Rendezés
2 találat
2023.07.11

Együttműködés az egészségügyi képzésben

A szakképzett munkaerő megtartása és helyben tartása és a valóban fontos, aktuális tudás átadása egyszerre alapvető célja a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház és a Gál Ferenc Egyetem közös együttműködési megállapodásának. A két intézmény és további együttműködők közös munkájáról szóló dokumentumokat ma (kedden) írták alá.
2023.07.05

Az egészségügyben dolgozókat ünnepelték a Városházán

Július 1-je, Semmelweis Ignác születésnapja az egészségügyi dolgozók legnagyobb ünnepe. Ebből az alkalomból gyűltek össze szerdán délután a megújult kecskeméti Városháza dísztermében, hogy megemlékezzenek azokról az elhivatott szakemberekről, akik nap mint nap egészségünkért, a betegek gyógyulásáért munkálkodnak. A hagyományok szerint most adták át a szakma rangos elismeréseit is.
2023.07.03

Mesevilág várja a kis betegeket a kecskeméti gyerekpszichiátrián

Mostantól nem csak a gyerekosztályára lehet büszke a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház, Valószínűleg Kecskemété lett az ország legszebb gyerekpszichiátriája is. Tavaly költözött új épületbe a Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Szakambulancia és Gondozó, most pedig a Poli-Farbe támogatásával, a Kecskemétfilm Kft. figuráival igazi mesevilág született itt.
2023.05.10

Világszínvonalú egynapos sebészeti egységet adtak át Kecskeméten

Megnyitotta kapuit a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kecskeméti székhelyén az egynapos sebészeti ellátást biztosító új egység. A korszerű, kétszintes épületben a tervek szerint havonta 600 műtétet hajtanak majd végre többek között sebészeti, szemészeti, kézsebészeti, ortopédiai és traumatológiai területen. Az egynapos sebészet megnyílásával csökken az aktív fekvőbeteg ellátásra és annak műtőkapacitására eső terhelés, így rövidülhetnek a várólisták – hangzott el az új egység szerdai ünnepélyes átadásán.